Hotellrecensioner av K+K Hotel George

Läs personliga recensioner av K+K Hotel George som ligger i London. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av K+K Hotel George. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,0

Trevligt hotell

Hotellet var perfekt. Det låg i ett lugnt och skönt område, nära tunnelbanan. Rummen var små, men det fanns det som behövdes. Sängarna var super sköna. Frukosten var god, med läckert bröd, färsk frukt, färskpressad juice och gott kaffe.
9,3

Fantastisk frukost

Verkligen ett trevligt hotell, klart prisvärt. Nära allting och ändå lite tillbakadraget från centrums kaos. 4 stora stjärnor.
9,4

Bra läge och fint hotell

Hotellet var mycket fint, helt, rent och med ett härligt läge. Underbar frukost i vackra omgivningar. Allt fungerade som det skulle, fin service. Det är helt säkert ett hotell vi kommer tillbaka till nästa gång vi ska till London.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,9 av 10
Baserat på 3 recensioner