Med en vistelse på Relais du Silence Auberge Ostapé kommer du att bo mitt emellan bergen och Biarritz. Hotellet ligger vackert placerat i naturen och den serviceinriktade personale får dig snabbt på semesterhumör, här kommer du att trivas.

Marie Burheim
Utvalt av
Marie Burheim

Relais du Silence Auberge Ostapé är ett perfekt ställe för en vistelse ute på landet och med all tänkbar service till gästerna. Relais du Silence Auberge Ostapé är ett verkligt elegant 5-stjärnigt hotell där du snabbt märker den helt speciella atmosfären och charmen. Detta är hotellet för dig som är ute efter något alldeles speciellt och det passar mycket bra för par som vill ha en livsnjutarsemester i Sydfrankrike. När hungern gör sig påmind så har hotellet en restaurang som serverar både härliga lokala och internationella rätter. Efter en lång och skön dag kan du ta en drink i baren och smälta alla intryck. I receptionen som har begränsade öppettider möts du av den vänliga personalen som gärna kommer med goda råd och svarar på alla dina frågor. Hotellet erbjuder dessutom gratis Wi-Fi till sina gäster, men tänk på att hastigheten kanske inte motsvarar den du är van vid hemifrån.

Inom hotellområdet finns det en hälsostudio som erbjuder olika skönhetsbehandlingar och varierande typer av massage. För de aktiva finns det dessutom ett motionscenter.

Läs mer om Relais du Silence Auberge Ostapé

Officiell kategori

Hideaways kategori

231 omdömen

Faciliteter

 • Pool (eventuellt säsongsöppen)
 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
Se alla

Karta och avstånd

 • Närmaste stad: ca. 5 km
 • Avstånd till centrum: ca. 40 km
 • Biarritz: ca. 41 km
 • Bordeaux-Merignac Flygplats: ca. 223 km (2h 40m)
 • Bergerac Flygplats: ca. 340 km (3h 50m)

Rumstyper

Hotellet har 22 eleganta rum som alla har badrum med toalett samt dusch eller badkar och hårfön. Det finns möjlighet att koka te och/eller kaffe på rummet.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Faciliteter

Här kan du se några av de faciliteter (kan vara mot tillägg på plats) som erbjuds på Relais du Silence Auberge Ostapé:

 • Pool (eventuellt säsongsöppen)
 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Parkering / Garage (ev. mot avgift)
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Domaine De Chahatoenia,
64780 Bidarray

Koordinater

Latitude: 43.2899
Longitude: -1.3617

Relais du Silence Auberge Ostapé är inte tillgänglig i dagsläget

Relais du Silence Auberge Ostapé är inte en del av programmet hos Hideaways i dagsläget.

Så kan du resa

Hos Hideaways vill vi ge dig största möjliga flexibilitet och frihet. Hos oss kan du därför beställa bekväma och trygga paketresor med valfri avresedag samt reslängd. Alla våra resor inkluderar flyg och hotell. Utöver detta kan du i steg två (efter att du sökt en resa), tilläggsboka, eventuell hyrbil eller transfer (transport mellan flygplats och hotell T o R).

Omdömen på TripAdvisor

Läs hotellrecensioner på Tripadviser från andra gäster, som har besökt hotellet. Här hittar du även tips på upplevelser i området.