Bilsemester i Frankrike

Frankrike är ett otroligt varierat land med perfekta förutsättningar för en bilsemester med spännande upplevelser för hela familjen. Oavsett om ni tar turen till Frankrike i bil, eller med flyg och sedan hyrbil, är en bilsemester en möjlighet för att spendera en semester där ni själva bestämmer tempot och kan besöka de platser som intresserar er mest.

Det finns goda möjligheter att hitta billiga flygbiljetter till Frankrike, och det kan därför bara klokt att välja denna möjlighet om ni vill spendera så mycket tid som möjligt i Frankrike, och slippa långa bilfärder från Sverige. I detta fall är det optimalt att komplementera flygresan med en hyrbil i Frankrike, så att ni fortfarande får den frihet en bil ger.

Frankrike har ett bra och vitt förgrenat vägnät, vilket betyder att ni på en bilsemester kan besöka härliga sandstränder, charmiga landsorter, vackra vinslott och en värld av spännande sevärdheter.

En bilsemester i Frankrike ger er stora möjligheter för att uppleva en stor del av landet, om ni väljer att resa runt mellan olika övernattningsplatser. Vill ni uppleva äkta fransk kultur, är våra noga utvalda hotell och semesterbostäder också i detta fall de perfekta valen.

Läs mer om alla våra resor till Frankrike med handplockade hideaways

>> Läs mer om bilsemester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter