Hotel Joke Astotel är ett designhotell med enbart 44 rum som ligger centralt i arrondissment 9 med närhet till shopping, restauranger och sevärdheter.

Marie Burheim
Utvalt av
Marie Burheim

Hotellet har 44 trevliga rum. Dessutom erbjuder hotellet Wi-Fi  och här finns en reception som du kan kontakta när som helst på dagen om du behöver hjälp med något eller bara har frågor i största allmänhet. Joke Hotel är designat även med tanke på de minsta resenärerna och har därför sovrum med sängar även för småbarn.

Faciliteterna på hotellet inkluderar frukostmatsal, WiFi-internet uppkoppling, hiss och en reception som är öppen 24/7.

Hotelgllruppen ASTOTEL har på samtliga sina 16 hotell öppna barer där du gratis kan få kakor, bakelser och läskedrygger. Hotellen i gruppen ligger alla nära de stora sevärdheterna som Louvre, Opéra, Champs Elysées och Montmartre samt det välkända varuhuset Galeries Lafayette. Hotellet har ett alternativ till de mer livliga barerna och cafeerna i stan, ett behagligt loungeområde där den trevliga personalen tar chand om dig på bästa sätt. 

Adress: Blanche No. 69, 75009 Montmartre, Paris, Frankrike.

Officiell kategori

Hideaways kategori

Nyhet
1421 omdömen

Teman

Hotelltyp

Faciliteter

 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
 • Hiss
se alla

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 100 m
 • Paris Orly Flygplats: ca. 30 km (50m)
 • Paris Charles De Gaulle Flygplats: ca. 35 km (50m)
 • Paris Beauvais Flygplats: ca. 83 km (1h 20m)
 • Paris Vatry Flygplats: ca. 174 km (2h 30m)

Rumstyper

Rummen har telefon, Tv, safetybox, aircondition, WiFi-internet anslutning, skrivbord, hårfön och badrum. Gratis te- och kaffefaciliteter på alla rum.

Alla visade rumstyper är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” kan detta avvika från vår beskrivning på Hideaways.se - ofta är kategorin ”economy” med en lägre standard och som används till speciella erbjudande. Förutom ”economy” gäller detta även benämningarna ”basic”, ”low cost” och ”budget”.

Faciliteter

Här kan du se några av de faciliteter (kan vara mot tillägg på plats) som erbjuds på Hotel Joke Astotel:

 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
 • Hiss
 • Reception

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Rue Blanche,69
75009 Paris

Koordinater

Latitude: 48.8824
Longitude: 2.3318

Så kan du resa

Hos Hideaways vill vi ge dig största möjliga flexibilitet och frihet. Hos oss kan du därför beställa bekväma och trygga paketresor med valfri avresedag samt reslängd. Alla våra resor inkluderar flyg och hotell. Utöver detta kan du i steg två (efter att du sökt en resa), tilläggsboka, eventuell hyrbil eller transfer (transport mellan flygplats och hotell T o R).

Omdömen på TripAdvisor

Läs hotellrecensioner på Tripadviser från andra gäster, som har besökt hotellet. Här hittar du även tips på upplevelser i området.