Hotell i Languedoc-Roussillon

En semester på hotell i det solrika Languedoc-Roussillon ger en möjlighet att uppleva en del av Frankrike som inte bara är rik på intressanta kulturhistoriska sevärdheter och spektakulär natur utan som även, sin popularitet till trots, har lyckats bevara  sin traditionella franska medelhavscharm.

Ska din semester i södra Frankrike vara något alldeles speciellt så är Languedoc-Roussillon det upplagda resmålet. Upplev till exempel några av Europas bäst bevarade romerska byggnadsverk och naturunderverk som Gorges du Tarn, som även kallas Europas svar på Grand Canyon.

Det solrika klimatet har inte bara gjort regionens långa kuststräcka mot Medelhavet till ett populärt resmål med många hotell utan även gjort Languedoc-Roussillon till Frankrikes största vindidtrikt. Så nästan oavsett var du bor är det aldrig långt till närmsta vingård där du kan provsmaka goda viner.

När du reser med Hideaways är ditt hotell både en utgångspunkt för intressanta och spännande utflykter samt en bas från vilken du kan koppla av och insupa den speciella franska atmosfären. Vi har därför valt ut en rad hotell i Languedoc-Roussillon, som skiljer sig från mängden med sin unika och rustika charm.

Läs mer om våra resor till Languedoc-Roussillon med handplockade semesterboenden

>> Läs mer om hotell

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter