Långtidsresor till Languedoc-Roussillon

I södra Frankrike är regionen Languedoc-Roussillon det perfekta resmålet om du drömmer om en långtidssemester med mängder av solsken, intressanta sevärdheter och inte minst gott rödvin.

Languedoc-Roussillon är känt som Frankrikes största vindistrikt, så här har du alla möjligheter att besöka vingårdar där det som regel finns möjlighet att delta på vinprovningar och rundvisningar. En del av vingårdarna erbjuder även hotellrum om du vill ha en riktig vingårdssemester.

Om du inte är en renodlad vinentusiast så är en långtidsresa till Languedoc-Roussillon även en möjlighet till att utforska några av regionens intressanta kulturhistoriska sevärdheter, dessa vittnar om inflytandet från många olika folkslag genom historien.

Slutligen kan du naturligtvis även använda den extra långa semestern till att slappa på någon av de långa stränderna och gå på upptäcktsfärd bland det lokala medelhavskökets härligheter.

Hos Hideaways hittar du noga utvalda och charmiga "hideaways" där du kan se fram emot en semester med genuin fransk atmosfär.

Läs mer om våra resor till Languedoc-Roussillon

>> Läs mer om långtidsresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter