Lyxsemester i Languedoc-Roussillon

Drömmer du om en lyxsemester i södra Frankrike? Då har Languedoc-Roussillon massor av sydfransk charm och trevnad - ja, allt som hör till. Här kan du och din familj njuta av storslagen natur, kulinariska upplevelser och långa sandstränder. I kombination med en vistelse på ett av våra noga utvalda hotell, kan ni se fram emot en enastående reseupplevelse.

Denna sydfranska region har inte enbart kilometervis av härliga, vackra sandstrände där ni kan sola och bada i Medelhavet, Languedoc-Roussillon är dessutom känt för sitt storslagna landskap och en mängd intressanta och spännande kulturhistoriska sevärdheter.

Betyder en lyxsemester för dig lugn och ro, avkoppling och kulinariska äventyr så är denna del av Sydfrankrike rätt resmål för dig. Medan kuststräckan naturligtvis är präglad av alla de populära badorterna, behöver du inte åka särskilt långt in i landet för att hitta äkta, charmig sydfransk atmosfär. Languedoc-Roussillon är Frankrikes största vindistrikt, så om du tycker om goda viner har du kommit till helt rätt plats. Likaså finns det på restauranger och caféer gott om möjligheter att utforska det berömda medelhavskökets hemligheter, vilka är baserade på lokala, färska och nyttiga råvaror.

En lyxsemester behöver inte vara en dyr semester. Hos oss på Hideaways hittar du unika, handplockade hotell och semesterbostäder som kan skapa den perfekta ramen om en speciell semesterupplevelse i Frankrike.


Läs mer om resor till Languedoc-Roussillon med Hideaways

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter