Natursemester i Languedoc-Roussillon

Kilometerlånga sandstränder längs Medelhavet, berg, djupa dalar och floder bidrar - tillsammans med det soliga klimatet i Languedoc-Roussillon - till unika upplevlser för naturälskaren i södra Frankrike. Här har du nästan oändliga möjligheter för att åka på en semester med fantastiska naturupplevelser.

Oavsett om du drömmer om en natursemester med stilla vandringsturer, eller om du vill uppleva lite mer adrealin, hittar du det du söker i dena charmiga region i södra Frankrike. Har du packat ner vandringskängorna, har du många möjligheter för att åka iväg på både långa och korta vandringar. Det backiga området mellan bergen och kusten, är framförallt värt att rekommendera, på grund av dess bildsköna landskap och intressanta sevärdheter.

Det är dock långt ifrån endast till fots som du kan njuta av den vackra naturen i Languedoc-Roussillon. Det är t.ex. väldigt populärt att cykla längs Canal du Midi, Europas vackraste kanal. Om du vill komma ut på vattnet, kan du dessutom paddla kanot eller kajak på många av regionens floder. Det är ett avslappnande sätt att uppleva den storslagna naturen.

Läs mer om alla Hideaways resor till Languedoc-Roussillon

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter