Paketresor till Languedoc-Roussillon

Den sydfranska regionen Languedoc-Roussillon är, med dess vackra badstränder längs Medelhavet och massor av kulturella attraktioner inne i landet, ett bra resmål för en paketresa till Frankrike. Här finns något för resenärer både med och utan barn, och om du älskar vin och god mat, har du kommit till rätt plats.

Badorterna i Languedoc-Roussillon, som ligger som på ett pärlband längs den 220 kilometer långa Medelhavskusten, lockar naturligtvis många av regionens besökare, men också lite längre in i landet hittar du massor av trevliga landsorter och inte minst unika upplevelser.

Med utgångspunkt från ett av våra hideaways, kan du besöka berömda sevärdheter, såsom den gamla fästningsorten Carcassonne, den romerska akvedukten Pont du Gard, och naturfenomenet Gorges du Tarn - Europas motsvarighet till Grand Canyon.

När du bokar en paketresa hos Hideaways, kan du utöver flyg och hotell också välja till en hyrbil, som är en perfekt möjlighet om du vill uppleva mest möjligast av den sydfranska regionens alla sevärdheter och attraktioner.

Läs mer om resor till Languedoc-Roussillon med Hideaways här

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter