Lyxsemester i Frankrike

Vill du skämma bort dig själv eller någon du tycker om med en lyxsemester i Frankrike? Då är våra unika och handplockade hideaways det självklara valet. Här kan ni njuta er semester i vackra omgivningar på exklusiva lyxhotell, som med deras behagliga franska atmosfär och personliga service kommer ge er en alldeles speciell semesterupplevelse. Innebär en lyxsemester för dig genuina reseupplevelser och möjlighet till att upptäcka små pärlor, som har bevarat sin lokala prägel och charm? Då är det en resa med Hideaways till Frankrike som du söker.

Vi har specialiserat oss på att hitta små unika lyxhotell och semesterbostäder där du fortfarande kan uppleva det "riktiga" Frankrike. De utgör alla en perfekt bas för en lyxsemester där du fördjupar dig i det bildsköna landskapet, de historiska sevärdheterna och inte minst går på upptäcktsfärd i det berömda franska kökets hemligheter och smakar på fantastiska viner från några av världens mest framträdande vindistrikt.

Lyxresor med Hideaways kan bokas med avgång från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, och vi flyger med reguljärflyg, så du kan planera din lyxresa precis som du vill. Inkvarteringen på några av våra bästa lyxhotell säkrar dig en semester utöver det vanliga och du är dessutom garanterad resegaranti. Våra duktiga resekonsulenter hjälper dig att hitta din resa, oavsett om du vill till Paris, Provene eller kanske Alsace.

Läs mer om alla våra handplockade hideaways i Frankrike

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell