Lyxsemester i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Den Franska Rivieran är känd som en lekplats för de rika och berömda, men även för oss vanliga dödliga ger Provence-Alpes-Côte d'Azur en möjlighet till uppleva en härlig lyxsemester söderöver. Om lyx för dig innebär med mängder av sol, gastronomiska upplevelser i särklass och vackra omgivningar, då är Provence-Alpes-Côte d'Azur helt rätt resmål för dig. Det finns inte bara goda möjligheter till att skämma bort smaklökarna under din semester för denna sydfranska region är även rik på intressant historia, konst, kulturupplevelser, friluftsaktiviteter, naturupplevelser och goda viner.

Efter en dag med många nya intryck finns inget bättre än att komma tillbaka till ett härligt hotell där du känner dig som hemma och blir mottagen med en personlig service. Just den sortens hotell och semesterbostäder har Hideaways specialiserat sig på att hitta, så ska du åka på en lyxsemester är våra "gömställen" i Frankrike det perfekta valet. Vi har personligen rest runt och handplockat små karismatiska lyxhotell i Provence-Alpes-Côte d'Azur, där du som gäst kan koppla av i en hemtrevlig och charmerande atmosfär.

Lyxresor till Provence-Alpes-Côte d'Azur kan bokas med avgång från flygplatserna i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Du flyger med reguljärflyg och kan därmed sätta ihop resan precis som du själv vill, gällande avresedatum och reslängd.

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell