Bilsemester i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Det varma klimatet med massor av solskenstimmar skapar inte bara perfekta förutsättningar för att producera vin i Provence-Alpes-Côte d'Azur utan gör även den sydfranska regionen till ett populärt resmål. Detta beror inte minst på de härliga badstränderna, många sevärdheter och stolta kulinariska traditioner vilka alla bäst upplevs på en bilsemester.

Den frihet du har under en bilsemester kan du använda till att både utforska badorterna längs den Franska Riviera och till att bege dig längre inåt landet i den bergiga regionen för att besöka vingårdar, medeltidsstäder och storslagna naturparker.

Många väljer att köra hela vägen från Sverige med egen bil men vill du helst ha så många semesterdagar som möjligt i Frankrike så finns det bra flygförbindelser till bland annat Nice varifrån du kan fortsätta i hyrbil.

Hos Hideaways har du inte bara möjligheten att boka handplockade, charmiga hotell och semesterbostäder. Du kan även välja en paketresa med flyg och samtidigt boka en hyrbil så du lätt kan ta dig runt under din semester.

Läs mer om våra resor till Provence-Alpes-Côte d'Azur

>> Läs mer om bilsemester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter