Flygsemester till Provence-Alpes-Côte d'Azur

Provence-Alpes-Côte d'Azur i södra Frankrike är ett av världens mest populära resmål och regionen är även ett favoritresmål för svenska livsnjutare. Bra flygförbindelser till bland annat flygplatsen i Nice, innebär att du har goda möjligheter att hitta en billig flygresa till detta vackra hörn av Frankrike.

En semester i Provence-Alpes-Côte d'Azur bjuder, förutom många solskenstimmar, även på ett närmast överväldigande urval av vackra sevärdheter och utflyktsmål. Utnyttjar du möjligheten att komplettera din flygsemester med en hyrbil har du möjlighet att uppleva allt från fascinerande romerska byggnadsverk till spektakulära naturscener. Därtill kommer naturligtvis de härliga stränderna, vinerna och all kulinariska upplevelser, som för många besökare utgör själva essensen av södra Frankrike.

Letar du efter en flygsemester till Provence-Alpes-Côte d'Azur? Då bör du överväga att boka en av våra paketresor dit. Utöver den billiga flygbiljetten får du då även boende på unika, handplockade hideaways, där du kommer att uppleva äkta fransk Medelhavsatmosfär.

Läs mer om våra resor till Provence-Alpes-Côte d'Azur

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter