Hotellrecensioner av Hotellerie Berard & SPA

Läs personliga recensioner av Hotellerie Berard & SPA som ligger i Provence. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Hotellerie Berard & SPA. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,3

Drömsemester

8,0

Charmig by

8,0

Härligt gammaldags hotell med vidunderlig utsikt i gammal medeltidsby

Ett hotell i en gammal medeltidsby som gjort för promenader. Några restauranger men annars saknas de vanliga "turistiska" inslagen, man känner sig som en del av det genuina Frankrike. Det är dock nära med bil till många trevliga orter.
10,0

Provencalsk njutning

Vi kan verkligen rekommendera en vistelse på Hotellerie Berard & SPA. Placeringen i en liten stad nära både berg och Medelhavet är perfekt. Personalen i receptionen, bistro och restaurang är mycket vänlig och serviceminded, och maten i Bistron är provencalsk, när den är som bäst.
10,0

Pittoresk provencalsk stämning

Vår bröllopsresa hos Berard-familjen var fantastisk och hela vägen igenom präglad av romantik, vänliga människor, god service och inte minst vackra omgivningar. Vi utnyttjade de många faciliteter hotellet erbjuder: pool, massage, god frukostbuffé med flera lokala valmöjligheter och inte minst hotellets Michelin-restaurang. Staden besökte vi också mycket - den lugna och avkopplande stämningen och vänliga anda hos lokalbefolkningen var allt helt perfekt för oss. Vi hyrde elcyklar och upplevde det vackra och böljande Provence, och vi besökte en vingård på cykel och fick en rundvisning och vinprovning av de vänliga ägarna. Stället kunde inte varit bättre, och servicen från Hideaways var helt i topp. Vi kände oss till alla tider i trygga händer.
10,0

Första klass och trevligt

Riktigt trevligt, familjedrivet hotell. Härligt rum med utsikt över det vackra landskapet och poolen. Fint badrum, fint poolområde, vänlig service. Läcker mat i både bistro och restaurang.
Rekommendation till kommande gäster
Vi flög till Nice, var vi hyrde bil - lätt att komma till och från flygplatsområdet. Det är en bra idé att hemifrån ha kontrollerat betalningsreglerna på motorvägen.
6,8

Bedömning av Hotellerie Berard & SPA

8,0

Fantastisk restaurang

Old School restaurang - fantastisk mat, service och atmosfär. Hotellet är slitet - rummen rena och fina, men inte praktfulla. Vi hade en juniorsuite - och jag tror vi hade blivit besvikna av ett mindre rum. Men det är restaurangen som gör omvägen värd. Jag ska dock tillägga att vi kände oss lite ensamma - då staden i vinterperioden är totalt död - och brasseriet inte är öppet varken onsdag eller torsdag. Och det fanns inga andra restauranger i området som var öppna. Det innebär att vi fick äta två gånger på gourmetrestaurangen, och det ville vi egentligen inte. Jag tycker att ni kan upplysa kunderna på er hemsida, om öppettider på de två restaurangerna, och att staden inte är så attraktiv under vinterperioden. SPA:et är fint - dock har jag besökt bättre spa, och jag fick inte den valutan för pengarna som jag hade förväntat mig. Min behandling på SPA:et skulle vara en timme, men efter 40 minuter var jag klar. Det var jag inte nöjd med. Frukosten är mycket charmig - litet urval, men gott. Det är tydligt att restaurangen värdesätter att ha färska fantastiska råvaror, och att de bara serverar det bästa. Vinlistan var heller inte dålig... Men totalt sett är hotellet värt ett besök - och jag avvisar inte att vi inte skulle komma igen - men inte i mars månad. Vi hade tre nätter på hotellet, och det var lite i övre kanten, framförallt då vi inte kunde "nyttja" staden - det var mörkt och inte så charmigt. Kanske skulle jag, med min kunskap om kusten, tänkt på det själv. Men jag förväntade mig nog en stad som liknade städerna runt Vence. De dör aldrig - inte heller på vintern.
Rekommendation till kommande gäster
Jag har inga bra restips - för som ovan beskrivet - kunde vi inte besöka andra restauranger. Vi besökte hotellets brasserie fredagkväll - och det var strålande - men utmärkte sig inte speciellt. Men det är bra att det är där, för de flesta vill gärna prova något annorlunda. Vi kunde inte ens få en Pastis på en av de lokala barerna. Allt var stängt.
Svar från Hideaways
Kära Anne, Tack för din recension från ert uppehåll på Berard & SPA. Det är några bra och konstruktiva punkter du kommer mer - och det gläder mig att hotellet kanske kan få vara så lyckligt att få besök av er en annan gång. Jag har noterat att du gärna skulle vilja få information om öppettiderna i restaurangen, men då de varierar från årstid till årstid, och från säsong till säsong, så har vi valt att hänvisa till hotellets hemsida, där gästerna alltid kan se aktuella öppettider. Det är korrekt att det utanför säsongen är lugnare och färre saker som händer i omgivningarna - det gäller inte bara Provence, men generellt i Europa. Vi ska i framtiden skriva in i vår FAQ om hotellen på hemsidan, att så är fallet, för även om det mer är regeln än undantag, att det är mer "lugn och ro" utanför säsongen, så kan det vara en bra information att få som gäst, innan resan beställs. Många hälsningar Marie
8,0

Hideaway med utsikt

Spännande hotell fördelat på flera byggnader, terrasser och restauranger (superb). Huvudbyggnaden är smakfullt inredd och välskött och med de finaste rum. Rummet var ok - ingen lyx (städning lite för fransk) men balkongen var skön. Personalen var mycket uppmärksam och serviceminded - stor ros till dem.
Rekommendation till kommande gäster
La Castellet är värd ett besök - en fin mycket gammal stad. Havet vid Bandol är magnifikt.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,6 av 10
Baserat på 9 recensioner