Romantisk semester i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Söker du en romantisk semester för två? En resa till Provence-Alpes-Côte d'Azur erbjuder utmärkta möjligheter till njutning och romantiska upplevelser. Ett överflöd av färska råvaror gör det provencalska köket till en alldeles speciell upplevelse som tillsammans med regionens fantastiska viner i sig själv är anledning nog att bjuda med din käraste hit.

Den Franska Rivieran med sitt soliga medelhavsklimat och sina celebra badorter lockar till sig många förälskade par från hela världen, men Provence-Alpes-Côte d'Azur har även många romantiska ställen längre in i landet. Med andra ord kan ni även uppleva äkta sydfransk charm i små idylliska bergsbyar och på gamla vingårdar eller ge er ut på vandringstur genom det bildsköna landskapet.

För att er romantiska semester i Provence-Alpes-Côte d'Azur ska bli en minnesvärd upplevelse är det viktigt att välja rätt hotell. Läs därför noga igenom beskrivningarna av våra handplockade hotell som är noga utvalda på grund av deras äkta franska charm och romantiska atmosfär.

Läs mer om våra hotell och resor till Provence

>> Läs mer om romantisk semester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter