Semester i Frankrike

Frankrike blir år efter år korat som världens mest populära semesterdestination och det är inte konstigt. Miljoner besökare från hela världen kommer hit för att uppleva gastronomi av världsklass, vackert landskap med medeltidsslott och inte minst för att njuta av det soliga klimatet på stränderna vid den Franska Rivieran.

Semester i Frankrike bjuder på en lång rad aktiviteter med till exempel några av världens bästa skidspår i Alperna och Pyrenéerna som under sommaren på motsvarande sätt är populära destinationer för vandrare. Det är inte bara den vackra franska naturen som gjort landet till en semesterfavorit.

Det rika kulturarv det franska kökets många delikatesser och landets berömda viner är minst lika avgörande när miljoner resenärer från hela världen väljer att semestra i Frankrike.

Huvudparten av Frankrikes besökare kommer från andra europeiska länder och bland dessa många svenskar som år efter år återvänder. Ska er nästa semester i Frankrike vara en helt speciell upplevelse är våra charmerande små hotell chans till en semester med äkta fransk atmosfär och personlig service som ni säkert under många år kommer att tänka tillbaka till med glädje.

Lär mer om alla våra resor till Frankrike med unika hideaways

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter