Bilsemester på Kreta

Soliga Kreta är för många lika med avkopplande semester på stranden. Hyrbil ger möjlighet att besöka några av de många spännande sevärdheter på den grekiska Medelhasvön och naturligtvis också för att hitta de bästa stränderna.  

Kreta är Greklands största ö - lite större än Gotland. Avstånden på denna bergiga ö tar lägre tid att tillryggalägga än vi är vana vid - vägarna tar dig sällan direkt från A till B. Bilsemester är fortfarande det bästa sättet att få ut mest möjliga av din semester inte minst för att uppleva den stora variation av natur och kultur på Kreta. 

Bokar du en paketresa till Kreta med hyrbil kan du med ditt hotell som utgångspunkt utforska ön och du har möjlighet att upptäcka öns små, charmerande byar, fantastiska utkiksplatser eller hitta en liten isolerad strand som du får ha helt för dig själv.

Under en bilsemester slipper du vara bunden till obegripliga tidtabeller. Du kan njuta av din semester i eget tempo. Utnyttja t.e.x. hyrbilen till en dagsutflykt till den läckra stranden Elafonissi på sydvästra Kreta.

Här kan du läsa mer om våra resor till Kreta som kan bokas tillsammans med hyrbil.

>> Läs mer om bilsemester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter