Boutique-hotell på Kreta

Beteckningen "Boutique-hotell" används traditionellt om mindre hotell som i motsatts till de stora hotellkedjorna har en egen, unik stil som tillsammans med personlig service skapar en mer intim atmosfär. 

Kreta är ett av Greklands mest populära resmål och har därför ett stort utbud av standardhotell speciellt längs nordkusten på den västliga delen av ön. Om du söker du en semesterupplevelse utöver det vanliga finns här goda möjligheter att hitta ett unikt boutique-hotell.

Väljer du att bo på ett boutique-hotell kan du se framemot personlig service där det läggs stor vikt vid att tillmötesgå speciella önskemål och behov, du kommer i högsta grad att bli behandlad som en personlig gäst och inte som en i raden av kunder. På samma sätt lägger hotellvärden på boutique-hotellet t.ex. stor vikt vid att ge gästerna kulinariska upplevelser utöver det vanliga.

Vill du få en annorlunda semesterupplevelse på Kreta? Boutique-hotellen är inte nödvändigtvis dyrare än "vanliga" bra hotell men du kommer garanterat att få fler goda härliga minnen med dig hem.

Lär mer om våra resor till Kreta där du bor på handplockade boutique-hotell. 

 

>> Läs mer om boutiquehotell

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter