Flygsemester till Kreta

Långa sandstränder med klart vatten och massor av solskenstimmar har bidragit till att göra Kreta till en av Greklands mest populära semesterdestinationer, och dessutom har medelhavsön bra flygförbindelser. Konkurrensen mellan flygbolagen ger dig dessutom ofta goda möjligheter att hitta en billig flygsemester även om du måste vara snabb för att försäkra dig om ett bra erbjudande under högsäsongen. 

Söker du en billig flygsemester till Kreta så kan du välja mellan två flygplatser, Chania (CHQ) och Heraklion (HER), som båda ligger på öns norra del. Härifrån är det lätt att ta sig vidare till din slutdestination på Kreta. Hideaways samarbetar med alla flygbolag som har direktflyg till Kreta från svenska flygplatser men även med dem som gör ett stopp på vägen. Du kan boka din flygresa med flygbolag som Norwegian, SAS, Air Berlin och många flera.

Du kan naturligtvis alltid välja att själv stå för transporten till Kreta, men vill du hellre att vi hittar en billig flygresa åt dig till din semester så kan vi erbjuda en paketresa som inkluderar flyg och hotell. Detta är ett upplagt val för dig som vill ha en semester utan praktiska besvär.

Få ytterligare information om våra resor till Kreta

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter