Hotellrecensioner av Galaxy Villas

Läs personliga recensioner av Galaxy Villas som ligger på Kreta. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Galaxy Villas. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

6,0

Bedömning av Galaxy Villas

6,9

Fint poolområde men hårda sängar

Ett generellt mysigt ställe, men möblernas och sängarnas standard i villan levde inte upp till 4 stjärnor. Sängarna var korta, så en person som är 180 cm lång, ligger med fötterna utanför sängen, och det är absolut inte bekvämt när man är 190 cm lång... köksstolarna var inte heller bekväma. Hotellet ligger bra och trevligt på landsbygden, och det var en väldigt bra restaurang precis bredvid hotellet. Poolområdet var fint, men det var en kamp om att få solsängar och parasoll.
Svar från Hideaways
Kära Lars Tack för din utvärdering av er vistelse på Galaxy Villas. Jag är enig med dig om att Galaxy Villas är ett mysigt hideaway : ) Det var tråkigt att läsa att du tyckte att villan var för rusitk, i vår beskrivning och text om hotellet så skriver vi att Galaxy Villas har officiellt 4 stjärnor, men att vi gäna vill ge det 3 stjärnor, då stilen på boendet är enkel och rustik. Jag hoppas att vi får önska er välkomna som gäster nästa gång som reslusten kommer, och du är mer än välkommen till att ringa till oss, så tillsammans kan hitta det perfketa hideaway till er. Vänlig hälsning, Amalie
9,7

En grön pärla

Vi hade en 2-3 rumslägenhet med fin utsikt över havet (uppgraderat). Den fina, gröna trädgården man går igenom flera gånger om dagen är skön. Hotellkomplexet är byggt på en sluttning så det är inte rekommenderat om man inte vill gå i trappor. Wi-fi finns endast vid receptionen och poolen, men det kan man välja att se som en fördel. Frukosten är inte skandinavisk standard, men långt bättre än vi hade förväntat att få i Grekland.
Rekommendation till kommande gäster
Det är ett måste att hyra bil. Landar du i Chania väntar en 200 km lång körtur så bara den turen sparar in bilhyran i jämförelse med taxi. Vi var här i slutet av april. Vädret var varmt och skönt, även om säsongen inte riktigt hade börjat. Hela området runt Hersonissos blir över sommaren till Kretas "Sunny Beach", så antingen ska man komma - som oss - tidigt på säsongen, eller också efter mitten av september - säger lokalbefolkningen.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 7,5 av 10
Baserat på 3 recensioner