Långtidssemester på Kreta


Har du behov av en avkopplande långtidssemester vid Medelhavets azurblå böljor? Då är Kreta det perfekta valet. På Greklands största och mest populära semesterö hittar du inte bara vacker natur med mängder av härliga stränder, utan även ett stort urval av intresanta och spännande sevärdheter och aktiviteter.


Ett milt, solrikt medelhavsklimat har gjort Kreta till ett populärt resmål, och även under för- och eftersäsongen kan du här njuta av varma temperaturer och massor av solsken. Om du vill korta ner den svenska vintern, eller om du bara behöver en skön lång paus från vardagens stress och jäkt så är en långtidssemester på Kreta under våren eller hösten ett perfekt val.


Vill du hellre slappa vid strandkanten dagen lång så finns det långa kuststräckor på Kreta med ett stort urval av härliga stränder där du även under högsäsong kan hitta lugna och avskilda platser där du kan ligga i lugn och ro. De flesta väljer att åka på långtidssemester till Kreta på grund av att Medelhavsön utöver sol och bad är rik på historiska sevärdheter, vacker natur och en gästvänlig befolkning.


Det finns ingen risk för att få det långtråkigt på Kreta om du skulle tröttna på att lapa sol på stranden. Du kan till exempel besöka det minoiska palatset i Knossos, Kretas största sevärdhet, eller ge dig ut på vandringstur genom den imponerande Samaria-klyftan vid De Vita Bergen.

Hitta resor till Kreta med unika hideaways

>> Läs mer om långtidsresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter