Resor för alla till Kreta

Resor för alla och envar har vi inte hos Hideaways, men vi hoppas ha just den resan som uppfyller dina behov och önskemål. Hos Hideaways håller vi oss nämligen till det vi är bra på; resor till Kreta där du bor på handplockade hotell och semesterlägenheter.

Vi har här på sidan samlat diverse information om Kreta. Du kan bl.a. läsa om de olika resformerna som vi erbjuder på ön. Vi hoppas att du tycker informationen är inspirerande till din semester på Kreta, och har du frågor eller särskilda önskemål till din resa som inte framgår av denna sida så är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss!

Flyginformation

Vill du ha mer information om flygbolag och flygresan till Kreta, så har vi samlat information under flygsemester till Kreta. Du kan flyga med Hideaways från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamns flygplats till Kreta.

Resteman

Ett bra tips är att alltid titta närmare på våra reseteman. Här har vi delat upp hotellen och semesterlägenheterna i teman som familjesemester, nära havet, perfekt för par, mat och vin, vandringsresor och många fler.

Se alla reseteman hos Hideaways

Få inspiration till din semester

Ett sista tips är att besöka vår blogg. Här skriver vi inlägg från vår egen värld och naturligtvis även från våra många resor till bl.a. Kreta. Har du ett bra restips om Kreta, som du vill dela med andra, är du alltid välkommen att skriva en kommentar. Du kan även se fler bilder och hitta links till andra hemsidor, som skriver om den grekiska semesterön.

Läs blogginlägg om Kreta

Rejserformer til Kreta, ferie for to

Foto: Läs t.ex. mer om en "romantisk semester för två" till Kreta.

 

Hittade du din semester till Kreta?

Jag hoppas du har hittat inspiration till din semester på Kreta med Hideaways. Vill du boka en resa så gör du det lätt och säkert online. Knappa in i sökmotorn från vilken flygplats du vill resa, i vilken period samt antal personer. Vill ni ha mer än ett rum eller en lägenhet så kan du även välja detta. Tryck "sök resa" så hittar sökmotorn lediga rum och de billigaste flygbiljetterna. Bilhyra, transfer, försäkring och andra tillägg kan du läsa om i steg 2, när du söker efter priser till din semester.

Tillbaka till alla resor till Kreta

 

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter