Hotellrecensioner av Rimondi Boutique Hotel

Läs personliga recensioner av Rimondi Boutique Hotel som ligger på Kreta. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Rimondi Boutique Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,3

Vacker oas mitt i stan

Underbart vacker oas mitt i stan, där man kunde komma i rena zen stämningen. Här finns en serviceminded personal, som kanske ibland är lite för nyfikna på sina gäster. Frukosten ok, men något enformig när man ska vara där i 7 dagar.
9,0

Hög standard

Centralt och idlylliskt läge Hotellet ligger på en lugn sidogata
8,5

Härligt hotell i Rethymnon

Härligt hotell som har ett bra läge i den gamla stadsdelen av Rethymnon. God frukost. Trevlig och hjälpsam personal. Fina rum och trevligt utomhusområde, där b la kan njuta av sin frukost på morgonen.
8,0

Härligt hotell med mycket vänlig personal

Hotellet ligger fint i den gamla stadsdelen, bara svårt att hitta om natten. Bra rum, mycket rent och som sagt mycket vänlig personal (det gäller framförallt Anna vid frukosten, som sen istort sett var där hela dagen. Personalen som städade var också mycket vänliga). Ett hotell vi verkligen kan rekommendera.
8,3

Rimondi - en pärla i stan

Verkligen trevligt hotell. Smakfull inredning. Välsmakande frukostbuffé.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,4 av 10
Baserat på 5 recensioner