Romantisk semester på Kreta

Vill du skämma bort din älskade med en romantisk semester? Då är Kreta ett perfekt val. Den grekiska medelhavsön är ett väldigt populärt resmål men har även mycket att erbjuda för er som söker sköna semesterupplevelser i lugna, trevliga omgivningar.

Det är som gjort för att njuta av semestern och varandra med avkoppling på någon av Kretas härliga sandstränder. Stränder vars kristallklara vatten även inbjuder till olika former av vattensporter. Ön är stor nog för att ni alltid ska kunna hitta stränder som passar för era semesterönskemål. På samma sätt som ni på Kreta kan välja att ha en lugn kväll på en traditionell restaurang eller dansa natten lång på någon nattklubb.

På en romantisk semester vill man kanske utnyttja möjligheten att söka sig lite bort från de mest livliga semesterområdena och besöka någon av de trevliga, mindre byarna på ön där ni kan uppleva det äkta grekiska vardagslivet.

Turismen är välutvecklad på Kreta, men det finns fortfarande många möjligheter att hitta små romantiska pärlor runt omkring på ön där ni kan få en oförglömlig reseupplevelse. Hos Hideaways har vi specialiserat oss på att hitta just dessa unika "hideaways" där ni bor på handplockade, charmerande, rustika hotell och semesterbostäder.

Läs mer om våra resor till Kreta med unika hotell

>> Läs mer om romantisk semester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter