Hotellrecensioner av Royal Heights Resort Villas & SPA

Läs personliga recensioner av Royal Heights Resort Villas & SPA som ligger på Kreta. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Royal Heights Resort Villas & SPA. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

6,0

Avsides

Hotellet ligger uppe i bergen, med en fantastisk utsikt från den stora poolen och restaurangen/baren. Rara och tillmötesgående anställda i restaurangen. Hotellet är mycket barnvänligt med fantastiska lekmöjligheter.
10,0

Härligt hotell

Mycket bra service i receptionen vid check-in och ut. God frukostbuffé med fin service och variation. Det var fint rent och välskött överallt. Vi vill helt säkert komma tillbaka.
8,0

Skön semester på Kreta med Hideaways

En riktigt härlig vistelse, en fin resort. Vi ankom till Kreta och var lite besvikna över att vi fattades havsutsikt från vå villa, då vi hade bokat en villa med havsutsikt. Det blev snabbt löst (en fredag kväll!). Super service från Hideaways.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,0 av 10
Baserat på 3 recensioner