Rundresor på Kreta

Upplev Kreta på en rundresa med Hideaways och bo på handplockade hotell på din semester

Kreta är Greklands största ö och den femte största i Medelhavet, men på en rundresa kan du uppleva de bästa ställena och sevärdheterna på hela ön.

Den bergiga, vackra naturen på Kreta är tillsammans med de historiska sevärdheterna, de barnvänliga stränderna och inte minst en avslappad livsstil bidragande till att placera Kreta högt på listan över svenskarnas favoritresmål. Många väljer även att återvända till den charmerande medelhavsön år efter år för att utforska nya ställen eller njuta av gamla favoriter.

Även om det soliga klimatet och det klara badvattnet är som gjort för att använda semestern till att njuta av strandlivet och de mysiga restaurangerna så har Kreta även mycket att erbjuda dig som vill krydda semestern med kultur- och naturupplevelser utöver det vanliga. En rundresa på Kreta kan till exempel bjuda på både intressanta historiska attraktioner, droppstensgrottor och vandring i bergen.

Vill du sätta ihop en unik rundresa med inkvartering på handplockade, charmerande hotell på Kreta? Ta då en titt på våra resor till Kreta.

>> Läs mer om rundresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter