Solsemester på Kreta

Ända från den tidiga våren och till långt ut på hösten är Kreta med sitt milda Medelhavsklimat ett perfekt resmål för en solsemester.

Behöver du en semester med sol och värme så erbjuder Greklands kanske mest populära semesterö både avkoppling på härliga stränder, vandringsturer i bergen och fördjupning i antikens historia genom intressanta sevärdheter.

Speciellt nordkusten är med sina långa sandstränder som gjord för en solsemester på Kreta, och redan från starten av april kan du på Kreta njuta av ett milt och behagligt klimat med ett blommande landskap och väldoftande apelsinlundar. Reser du till Kreta mitt på sommaren då det kan bli lite hett så blåser det vid kusten nästan alltid en svag bris från havet som gör värmen mer behaglig. Det är därför ingen tillfällighet att Hideaways erbjuder solsemester på Kreta med handplockade hotell och semesterbostäder längs Kretas nordkust.

Söker du en solsemester på Kreta med genuina semesterupplevelser lite avsides från massturismen så kan du här nedan se alla våra resor till Kreta med handplockade hotell. På Hideaways är vi specialister på handplockade hotell och semesterlägenheter på Kreta och känner ön väl så att vi kan ge dig råd och hjälp att hitta rätt hotell till din semester.

Använd sökmotorn för att hitta "ditt" hideaways, du väljer själv från vilken flygplats du vill flyga och antal dagar du vill vara borta. Knappa in antal personer och eventuellt rum och tryck på "sök". Du kan även få ytterligare inspiration till din semester på vår blogg med inlägg om Kreta,  eller se fler bilder, video och läs personliga beskrivningar om alla resor till Kreta

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter