Hotellrecensioner av Villa Mare Monte Aparthotel

Läs personliga recensioner av Villa Mare Monte Aparthotel som ligger på Kreta. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Villa Mare Monte Aparthotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

10,0

Fantastisk semester

Detta hotellet var verkligen en positiv upplevelse. Vackert beläget i "bakre raden" med de kala klipporna som granne. Själva hotellet var rent och välhållet och personalen var jätterar. Malia som stad är ett partyställe för unga engelsmän i nedre 20 års åldern. Bar efter bar, diskotek efter diskotek. Lyckligtvis ligger detta hotellet i ett mycket lugnt område en bra bit bort från den delen av staden, och man märker över huvud taget inte något av det. Man kan absolut gå ner till staden längs lugna gator om man vill gå ner och äta något eller köpa en glass. Vi reste med två barn på 5 och 8 år. De njöt lika mycket som vi av, den mycket läckra poolen på hotellet samt att det fanns möjlighet att spela gratis minigolf. Frukosten var helt ok, men ett lite mer varierat urval hade inte skadat. Det är nog det enda negativa vi har att säga om stället.
8,0

Väl gömt

Rum, omgivningar, städning och service är mycket tillfredsställande. Placeringen tillbakadragen från själva Malia gör att man slipper för den tumult och liv som i övrigt är Malias dragplåster. Ett bra ställe som utgångspunkt för att utforska det centrala och östra Kreta med bil. Ett par tråkiga detaljer: det finns väldigt få, och mycket små parkeringsmöjligheter vid Mare Monte. Den rumstypen vi hade (balkong och havsutsikt) låg så det bara var sol på balkongen mycket tidigt om morgonen. Annars kan vi varmt rekommendera en vistelse i dessa lugna och sköna omgivningar.
10,0

8,0

Valuta för pengarna

Vi reste förra året innan säsongen helt startat, så det var inte så många turister och det är precis vad vi tycker om. Samt att när det är utanför säsongen så ska man vara beredd på att en del sevärdheter och restauranger inte har öppet. Men för oss så fanns allt det vi behövde. Vi hade fint väder och vandrade mycket i bergen. Det var ett bra pris för att vara utanför säson, så vi fick verkligen valuta för pengarna.
8,0

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,8 av 10
Baserat på 5 recensioner