Långtidssemester i Grekland


Drömmer du om en långtidssemester med massor av sol så är Grekland det idealiska resmålet. Här kan du känna historiens vingslag i en av Europas mest spännande huvudstäder eller njuta dagarna med avkoppling på härliga stränder i det grekiska öhavet.


Gott om tid för upplevelser och avkoppling på en långtidssemester.
Det är inte bara det soliga, varma klimatet, som gör Grekland till ett populärt resmål för långtidssemester. Grekland kallas ofta "Den västliga civilisationens vagga", och är du intresserad av kulturhistoria så kan du utnyttja den extra tid som en långtidssemester ger till att utforska mängder av sevärdheter både på fastlandet och på många av de grekiska öarna.


När en vanlig en eller två veckors semester inte räcker till eller om du gärna vill slippa det svenska vintermörkret då är de grekiska öarna, som till exempel Kreta, med kombinationen av sköna badstränder, lantlig idyll och intressanta sevärdheter ett perfekt val.


På en "normal" semester till Grekland känner du ofta att du måste planera dina dagar in i minsta detalj för att få ut mesta möjliga av tiden, medan du på en långtidssemester har tid att i lugn och ro ta tiden som den kommer och lära känna resmålet ordentligt. Till detta kommer att du ofta kan få bra pris på långtidsresor i yttersäsongen då du tack vare det soliga, milda grekiska klimatet fortfarande kan njuta av dagarna i solen.

Unika långtidssemestrar till Grekland

Det ligger i sakens natur att det är viktigt att välja rätt hotell eller semesterbostad till en långtidssemester. Våra handplockade hotell och semesterbostäder i Grekland är det perfekta valet om din semester ska bli något riktigt speciellt.


Vi har själva varit i Grekland och valt ut unika hideaways där du kan njuta av semestern i mysiga, vackra omgivningar där du känner dig som hemma redan från dag ett.

Läs mer om våra resor till Grekland

>> Läs mer om långtidsresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter