Lyxsemester i Grekland

Vill du skämma bort dig själv eller någon av dina nära och kära med en lyxsemester så har Grekland allt du kan önska. Resenärer från hela världen söker sig hit för att njuta av fantastiska stränder, ett pålitligt sommarväder, vacker natur, intressanta sevärdheter och inte minst en avslappad medelhavsatmosfär. Och så har ju landet en lång historia, som har lämnat en mängd spännande attraktioner i landskapet.

Greklands popularitet som resmål beror mycket på landets stora variation, vilket gör att det både finns något för folk som söker en billig badsemester och något för dem som söker massor av unika semesterupplevelser - och för dig som drömmer om en lyxsemester.

Det går faktiskt att hitta 5-stjärniga hotell och semesterbostäder i så gott som samtliga delar av landet, och samtidigt är en lyxsemester inte nödvändigtvis synonymt med en dyr semester. Lyx är för många resenärer nu för tiden i allt högre grad en fråga om unika reseupplevelser där man på ett bekvämt sätt förflyttar sig bortom alfavägarna och upplever ett mer autentiskt och genuint Grekland. På modernt svenska kallas det affordable luxury, och det är precis vad du hittar i Grekland: lyx, som de flesta har råd med.

Är du också trött på charterbyråernas hyllvaror? Ta då en titt på våra lyxresor till Grekland, där du bor på handplockade, charmiga hideaways i en avslappmad atmosfär. Här nedan hittar du de mest exklusiva, utvalda lyxhotellen i Grekland, där du hittar både fantastiska lägen, läckra faciliteter och smakfull mat.

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter