Paketresor till Rhodos

Rhodos är en av de största grekiska öarna och är inget mindre än en riktig pärla i det grekiska ö havet. Rhodos har bland turister under många år varit den mest populära av de grekiska öarna och många väljer att återvända år efter år till detta semesterparadis. Med en paketresa från Hideaways kan du komma i väg på en semester till Rhodos utan att behöva bekymra dig om transport eller övernattning. Både flyg till och från destinationen samt hotell eller annan semesterbostad är nämligen inkluderat i din paketresa. Om du gärna vill ha möjlighet att köra själv när du ankommer till Rhodos så kan du även inkludera bilhyra i din paketresa. En paketresa är idealisk för dig som gärna vill ha allt samlat på ett ställe. Dessutom är du med en paketresa från Hideaways även täckt av vår resegaranti som utgör din säkerhet för en trygg resa. 

På grund av Rhodos stora popularitet har vi valt att erbjuda ett stort urval av resor dit. Vi värdesätter nämligen flexibiliteten högt när det gäller våra paketresor. Av den anledningen har vi även sett till att du kan ta dig till och från din önskade destination när det passar bäst för dig. Vi använder oss nämligen enbart av reguljärflyg och därför kan du resa ut och hem på olika dagar och tidpunkter – det är helt upp till dig och dina önskemål. När du ska hitta det helt perfekta lyxhotellet till semestern på Rhodos, har du också många möjligheter. Oavsett vad du väljer så är du garanterad hög kvalitet rakt igenom. De hotell vi erbjuder håller nämligen samtliga en viss standard och de visar Rhodos från sin bästa och vackraste sida. 

På Rhodos hittar du perfekta omgivningar och förutsättningar om du reser på semester med hela familjen. Här får ni nämligen mängder av sol, badstränder och det finns många hotell som är särskilt lämpade för barnfamiljer. Om du ska resa utan barn så är det heller inga problem att hitta övernattning som ger dig rika möjligheter till ett riktigt vuxenliv. Rhodos har med andra ord något för alla smaker och behov och du är på denna grekiska ö garanterad upplevelser du sent kommer att  glömma. Förflyttar du dig in till själva staden Rhodos så finns det många fina shoppingmöjligheter och matställen. Vill du ha en semester som präglas av kulturella upplevelser så finns även det på Rhodos. Ta till exempel en tur förbi den antika stadsdelen, där kan du få uppleva Rhodos historia på nära håll. Ett annat populärt ställe att besöka på Rhodos är staden Lindos – även kallad den vita staden. Här är alla hus vita och ett besök här är mycket upplevelsevärt.

Se det spännande urvalet av resor till Rhodos i Grekland med Hideaways Resor

Så hittar du en billig paketresa till Rhodos

Med vår sökmotor är det lekande lätt att hitta och boka en billig paketresa till Rhodos. Du knappar bara in dina olika önskemål till din kommande semester så kommer sökmotorn att presentera en rad olika möjligheter för dig som alla matchar dina inknappade preferenser. Om ditt största krav på resan är att den ska vara billig kan du med fördel ta en titt i vår lågpriskalender. Där hittar du våra billigaste resor till Rhodos. 

När du ska besöka Rhodos är det bästa alternativet att flyga till Rhodos flygplats. Härifrån finns det flera olika transportmöjligheter ut till din slutgiltiga destination. Flygplatsen ligger dessutom inte långt från Rhodos stad. Du kan resa från både Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Det är med andra ord mycket lätt och flexibelt att resa på semester till Rhodos – och med en billig paketresa från Hideaways behöver du inte tänka på annat än att glädja dig och se fram emot en semester med ren lyx och avkoppling.

>> Läs om paketresor till Grekland
>> Läs om lyxhotell på Rhodos

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter