Rundresor i Grekland

Grekland erbjuder mycket större variation än vad landets storlek egentligen berättigar till. På en rundresa i Grekland  kommer du möta ett pärlband av spektakulära landskap bestående av allt från små olivlundar till vackra stränder och dramatiska bergsmassiv. En rundresa är naturligtvis även en möjlighet till att besöka några av Greklands många stora sevärdheter och till att dyka ner i den grekiska kulturens fascinerande traditioner och seder i de små och större städerna.

Oavsett var du än reser i Grekland så kan du inte undgå att känna historiens vingslag. De gästvänliga grekerna klamrar sig emellertid inte fast vid forntiden utan förstår att njuta av nuet. På en rundresa kommer du således även få rikliga möjligheter till att stifta bekantskap med den berömda sydeuropeiska charmen i ofördärvade byar och på trevliga tavernor.

Vill du uppleva det äkta Grekland och inte de vanliga turistfällorna på din rundresa? Vi har gjort fotarbetet för dig och hittat de hotell och semesterbostäder som kan utgöra basen för en unik reseupplevelse.

Sätt ihop din egen rundresa i Grekland med inkvartering på handplockade, rustika hotell

>> Läs mer om rundresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter