All Inclusive-hotell

För mång finns inget bättre än att till 100% kunna fokusera på sin semester. Därför är All Inclusive populärt bland par i alla åldrar och inte minst barnfamiljer. Det är enkelt, lätt och överskådligt när semestern innehåller All Inclusive, för då har man redan hemifrån kontroll över alla dagens måltider, snacks, dryckesvaror m.m. och det finns något för alla smaker. 

Måltiderna serveras oftast som buffé och dryckesvarorna kan vara lokalt producerade. Aktuellt program med innehåll och serveringstider lämnas ut vid ankomsten till ditt hotell. Kvaliteten och urvalet på All Inclusive kan variera från hotell till hotell, men som utgångspunkt kommer den bestå av internationella rätter i kombination med olika lokala specialiteter.

Dessutom kan det i många fall även löna sig för dig att boka All Inclusive, eftersom priset ofta är mycket konkurrenskraftigt och du slipper att överraskas av oförutsedda utgifter för mat och dryck under semestern. All Inclusive-konceptet fastläggs lokalt på hotellet och kan ändras under säsongens lopp.

De mest populära resmålen med All Inclusive

Du hittar all inclusive på nästan alla destinationer, men konceptet är helt klart mest utbrett i länder som Portugal, Turkiet, Spanien och Cypern. De mest populära resmålen är Alanya i Turkiet, Alcudia på Mallorca och Algarve i Portugal.

Se alla resmål och destinationer du kan resa till här

All Inclusive-hotellen erbjuder sina gäster en avkopplande vistelse där allt "krångel" är undanröjt i förväg så de besökande kan fokusera på att njuta av semestern. All inclusive betyder nämligen att allt ända från morgonkaffet till T-bone-steken är inkluderat i priset - så man slipper plocka fram plånboken varje gång man vänder på huvudet. Det varierar naturligtvis vilken typ av mat och dryck som ingår i priset på de olika hotellen och inte minst vilken kvalitet den håller. Läs mer under respektive hotellbeskrivning.

Weekend All Inclusive

Med All Inclusive slipper du allt krångel och samtidigt undviker du oförutsedda utgifter. Med All inclusive är det enkelt att resa bort på ett ekonomiskt och praktiskt sätt. Hotellen erbjuder All Inclusive både under längre semestrar och kortare weekendvistelser då man verkligen inte vill slösa tid på att själv leta efter restauranger och aktiviteter. Det har efter hand blivit många destinationer som erbjuder detta praktiska och avkopplande sätt att tillbringa sin semester på. Bland de mest populära resmålen hittar du länder som Spanien och Egypten.

Exotisk All Inclusive

All inclusive är särskilt praktiskt på exotiska destinationer där infrastrukturen och offentliga transporter inte är lika välutvecklade. På dessa ställen är det ett nöje att man tillhandahåller transport och annat som kan vara både svårt, dyrt och tidskrävande att själv arrangera. Kom ihåg att hotellen känner området och vet vad som är värt att lägga tid på och kan ordna priser som du själv som turist inte kan få - på så sätt får du mer för pengarna och du går inte miste om några sevärdheter.

Läs mer