Boutique-hotell på Amalfikusten

När du bor på ett boutique-hotell, är hotellet en upplevelse i sig själv. Det handlar inte nödvändligtvis om lyx, utan om att hotellet ska vara något helt unikt. Stämningen, atmosfären, inredningen - ja, allt ska vara erbjuda något särskilt, hemtrevligt och mysigt. 

På Amalfikusten kan vi erbjuda flera handplockade boutique-hotell, som enligt vår mening har något helt unikt vilket gör att platsen förtjänar att ingå i den exklusiva "klubben" av våra boutique-hotell. Det sig därför nästan sig själv, att du inte hittar de stora hotellkedjorna eller de största hotellet med många rum på vår lista över boutique-hotell. Boutique-hotell är små, unika och trevliga hotell med en avslappnad och hemtrevlig atmosfär. Oftast ligger de i speciella omgivningar, som inte undgår att imponera.

Så är det också, när du väljer ett boutique-hotell vid Amalfikusten, oavsett om du föredrar ett läge med en imponerande utsikt över Medelhavet, eller ett mer tillbakalutande läge i lantliga omgivningar med utsikt till markerna och bergen bakom kusten.

När du träder in genom dörren till ett boutique-hotell, känner du dig direkt välkommen. Här kan du slappna av och bara njuta, utan att behöva tänka på så mycket annat. Du skämmer bort dig själv med helt rätt val av hotell, för dig som vill spendera lite extra tid på platsen där du bor, när du är på semester.

Se hela urvalet av resor till Amalfikusten

>> Läs mer om boutiquehotell

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter