Bilsemester i Italien

En bilsemester i Italien är för dig, som önskar friheten att i eget tempo uppleva Italiens betagande landskap och unika sevärdheter. Vill du gärna uppleva det äkta Italien, och den italienska livsstilen, är en bilsemester dessutom en möjlighet att köra bort från de stora vägarna och uppsöka egna äventyr.

Bilsemestrar i Italien, är framförallt populära bland familjer då det nästan ger oändliga möjligheter för att sätta ihop en semester med spännande utflykter och aktiviteter, där det finns något för alla. Den ena dagen kan ni till exempel köra till en härlig badstrand och slappna av hela dagen, för att dagen därpå åka upp i bergen och njuta av spektakulära vyer på vandrings- och cykelturer.

Många svenskar väljer att köra själv till Italien, men om du vill att flest möjliga antal dagar av din semester ska ta plats i Italien, finns det också möjlighet att flyga till landet, och sedan hyra bil på plats. Det finns bra flygförbindelser tilI Italien från Skandinavien, och därför goda chanser at hitta billiga flygbiljetter.

Beställ en unik bilsemester i Italien här på Hideaways, där du inte bra får bra erbjudanden på flygbiljetter och bilhyra, men också möjligheten för att bo på ett enastående, handplockat hotell, som är fullt av italiensk charm och atmosfär.

Läs mer om alla våra resor till Italien

>> Läs mer om bilsemester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter