Hotellrecensioner av Hotel Lago di Garda

Läs personliga recensioner av Hotel Lago di Garda som ligger vid Gardasjön. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Hotel Lago di Garda. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,3

Bra belägenhet

Hotellet låg mitt inne i centrum av Malcesine, och det är en fantastiskt mysig by. Hotellet var rent och fräscht, gällande frukosten har vi inget att klaga på. Man ska vara beredd på att det inte är någon parkering vid hotellet och detta ger en extra utgift på cirka 500 kr/vecka, om man parkera i ett parkeringsgarage.
8,5

Rekommenderas!

Ett litet familjeägt hotell av mycket bra standard. Bra klass på rummen och trevlig personal. Välj det!
9,0

Toppen

Trevligt, mysigt hotel på bästa läget i Malcecine. Nära linbanan upp till Monte Baldo. Fin fransk balkong med utsikt ut mot bergen.
8,3

Super hotell

6 dagar vid Gardasjön med super trevligt hotell mitt i centrum där man fint kunde tänka att där skulle vara lite stök om kvällen, detta var dock överhuvudtaget inte tillfället, kan enbart rekommendera detta hotell.
7,7

Svar från Hideaways
Kära Elli Tack för din utvärdering av Hotel Lago di Garda. Jag är glad för att ni har haft några härliga dagar vid Gardasjön! Lago di Garda ligger i den mysiga staden Malcesine, helt ut till Gardasjön och därförså ingår det i vårt resetema City-hideaway. Våra City-hideaways som ligger i en liten eller i en mindre stad, erbjuder möjligheten av restaruanger och sevärdheter som ligger på gångavstånd från hotellet och ditt "gömställe". Vi har många fina hideaways som ligger mer "gömt" och vi hjälper mer än gärna till med att hitta det absolut perfekta och riktiga hideaways till just din semester. Ring gärna nästa gång ni ska ut och resa :) Vänliga hälsningar, Amalie
7,2

Trevlig vecka i Malcesine

Överlag mycket nöjda med hotellet, dock med det minus att kylskåpet var i sönder. Surt, när det är 33 grader varmt.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,2 av 10
Baserat på 6 recensioner