Långtidsresor Italien

Italien är på många sätt ett unikt resmål och ett perfekt val av land, om du vill åka på långtidssemester. Här kan du året runt se fram emot en semester med utsökta gastronomiska upplevelser, enastående kulturskatter och ett behagligt medelhavsklimat.

Att resenärer från hela världen kommer tillbaka till Italien år efter år, beror till stor del på att landet bjuder på så många intressanta destrinationer att välja emellan.

I norra Italien har till exempel Toscana vunnit många semesterfirares hjärtan med sina vackra backiga landskap, vingårdar och gamla medeltida städer. I söder är Sardiniens oöverträffliga stränder likaså populära och också ett bra val om du önsar en långtidssemester med både avslappning och intressanta upplevelser.

Nästan oavsett vilken av Italiens regioner du besöker, väntar dig många fina upplevelser. När du är på långtidsresa i Italien, är det enklare att komma ner i tempo, än på en normal semester. Du har gott om tid, och kan därför med gott samvete spendera hela dagen på att endast koppla av i solen, eller besöka ett intressant museum.

Ett bra hotell eller semesterbostad är alltid avgörande för en vällyckad semester, och framförallt när du är iväg på långtidssemester. På Hideaways hittar du lätt de små unika hotellen, som sätter de mest perfekta ramarna omkring din långtidssemeter i Italien.

Läs mer om alla våra resor till Italien

>> Läs mer om långtidsresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter