Lyxsemester i Italien

Italien är idealresmålet för livsnjutaren, som här kan njuta av en lyxsemester med allt från vackra stränder och azurblått hav, till att skämma bort sinnena med gastronomiska matupplevelser. Italien har kort sagt allt det som ska till för att skämma bort dig eller den du tycker om med en speciell reseupplevelse. Bo på ett av de noga utvalda lyxhotellen i Italien, som du hittar här hos Hideaways.

En lyxresa till Italien ger naturligtvis också tillfälle att uppleva den enorma kulturrikedomen i form av konst och historiska sevärdheter. Bara i huvudstaden Rom hittar du en rad världskända attraktioner, som t.ex. Colosseum, Peterskyrkan och Fontana di Trevi. Men det som ofta skiljer en lyxsemester från en vanlig semester är upplevelsen av äkta italienska miljöer där stor vikt lagts vid alla detaljer för att göra ditt uppehälle till en unik upplevelse.

Med resmål som Toscana, Sicilien, Umbrien, Sorrento och Amalfikusten bjuder Italien på ett pärlband av destinationer perfekta för en lyxsemester. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta de små unika hotellen och semesterbostäderna – som sätter den perfekta ramen för en speciell semester – oavsett vilken del av Italien du önskar besöka. Se här nerdan, eller använd sökmotorn på toppen av sidan för att hitta rätt plats på det datum som passar dig.

Läs mer om alla resor till handplockade hideaways i Italien

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell