Hotellrecensioner av Agriturismo Ca San Sebastiano

Läs personliga recensioner av Agriturismo Ca San Sebastiano som ligger i Piemonte. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Agriturismo Ca San Sebastiano. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

10,0

Avkopplande stämning

Trevligt ställe i mycket originell stil. Här är lugnt och skönt, och maten och vinerna är i balans. Barn hör inte hemma här, så vi rekommenderar stället till vuxna. Kräver bil då stället ligger mycket isolerat.
6,0

8,0

Romantiskt lugn på Italienska landsbygden

Fantastiskt mysigt och romantiskt boende på Italienska landsbygden. Vi fick ett kanonrum med AC och balkong/loftgång utanför där man kunde njuta av en bra bok och dricka vin. Den lantliga tystnaden skapade ett otroligt lugn i en väldigt fin miljö med gamla byggnader med rustik inramning och inredning. Fin trädgård med mysiga katter och fint poolområde för sol och att svalka av sig bland vinrankorna i den 35 gradiga värmen. Fantastisk god mat om dock lite enformig meny om man stannar en längre tid. Vinet är grymt bra!
6,0

Totalt omdöme av Ca' San Sebastiano

Antingen var stället helt överfullt (helgen) eller nedstängt och det blev reparerat och vi kände oss till besvär. Rummet fint och riktigt trevligt. Trevlig och hjälpsam personal. Restaurangen på stället var medel, absolut inte gourmet som beskrivet och i vardagen ganska dött så vi fann automatiskt andra restauranger att besöka.
10,0

Ca' San Sebastiano är verkligen en pärla!

Ca' San Sebastiano är ett underbart ställe. Fina hus, praktfull trädgård, lugnt och skönt (ingen trafik) och mycket proffsig och trevlig personal. Vid ankomsten blev vi hälsade välkomna av Carla som visade oss till vårt fina rum på andra våningen med en terrass med blommor i taket. Alla dagar var personalen mycket trevlig, som gjorde allt vad de kunde för att vi skulle ha det bra. Det hade vi också! Trevliga lokaler både vid frukosten (god!), lunch i trädgården och inte minst den fina matsalen som ligger med utsikt över dalen. Vi skickar några bilder från vår dropbox som ni är välkomna att använda. Vi skickar också några kör- och GPS-tips (koordinater), som kan vara till hjälp för andra. Vi återvänder mycket gärna igen!
Rekommendation till kommande gäster
Besök Moncalvo - en trevlig liten stad, ca. 20 km från Ca' San Sebastiano, St. Pietro - goda restauranger och ett trevligt torg. Besök även Asti med torgmarknad onsdag och lördag. Och självklart Alba. Barolo ska då också besökas.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,0 av 10
Baserat på 5 recensioner