Hotellrecensioner av Agriturismo Mongalletto

Läs personliga recensioner av Agriturismo Mongalletto som ligger i Piemonte. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Agriturismo Mongalletto. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

9,3

Rekommenderas

Välplacerat - fina faciliteter - vänlig och trevlig personal - god kvalitet av både frukost och middag.
8,8

Fint och lugnt hotell

Trevligt litet och lugnt hotell med vänlig och hjälpsam personal. Jättegod mat till bra priser.
9,8

Fantastico!

Vi hade 5 övernattningar på Mongalletto som ligger i den romantiska och idylliska staden Castellinaldo. Värdarna var välidgt servicemindede och trevliga. Vi kände oss välkomna från första stund. Rummen var både romantiska, autentiska och moderna. Utsikten var otroligt vacker. Även att vi var där under några kalla dagar i mars, så vi njöt vi av stillheten, de vackra omgivningarna och stadens (och ställets) gastronomi och goda viner i fulla drag. Vi kommer mer än gärna tillbaka.
9,8

Gästfrihet The Italian Way

Trevligt ställe, rent, fantastisk personal, läcker pool, god mat. Men det fattas en stol mer på rummet - om man ska sitta och läsa.
10,0

Utmärkt

Mongalletto är ett trevligt ställe. Fint placerat mitt i Piemonte. Fint rum, fin utsikt till Castellinaldo och kullarna, god mat!!! Sist men inte minst vänliga och hjälpsamma ägare.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,5 av 10
Baserat på 5 recensioner