Lyxsemester i Rom

Rom är en stad som är i en klass för sig. Ingen annan plats i världen har så många sevärdheter i toppklass - inom promenadavstånd från varandra dessutom - och det är dessutom en charmig storstad med hög puls och liv på gatorna dygnet runt. Med Hideaways kan du åka på en lyxsemester till Rom och bo på en rad handplockade lyxhotell, där kvaliteten och servicen kanske endast övergås av de centrala placeringarna, som ger dig lätt tillgång till attraktioner som t.ex. Vatikanen, Peterskyrkan, Pantheon, Castel Sant'Angelo och naturligtvis Colosseum.

Rom är byggt på sju kullar, och läget på mellan 13 och 120 meter över havet, ger möjlighet för en mängd vackra utsikter, och små torg där du kan inta synen över stadens tak. Från flera av våra lyxhotell har du en otrolig utsikt, t.ex. från en takterrass med direkt syn till den berömda kupolen på Peterskyrkan, som är Roms helt egen money-shot. Här kan du njuta av din lyxsemester i lugn och ro, hävd över stadens livliga gator, och med utsikt till floden Tibern, Petersplatsen eller Piazza Venezia med dess imponerande monument till ära för den italienska staten.

Med Hideaways hittar du lyxresor till Rom från flygplatserna i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, och vi söker bland alla reguljärflyg - också lågprisflyg - för att säkra dig bästa flexibilitet och pris. Lyxresor behöver närmligen inte vara reserverat de med en stor budget. I Rom kan du få lyx för en relativt billig peng, och dessutom kan du njuta av den italienska gastronomin på små restauranger med lokal prägel. Du hittar flygbiljetter till flygplatsen Fiumicino, som är stadens huvudsakliga flygplats, men också till den mindre f.d. militärflygplatsen Ciampino som primärt nyttjas av lågprisflygen.

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell