Hotellrecensioner av Hotel Cala di Falco Resort

Läs personliga recensioner av Hotel Cala di Falco Resort som ligger på Sardinien. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Hotel Cala di Falco Resort. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

10,0

Allt vad hjärtat kan önska

En fantastisk vistelse på en riktigt serviceinriktad resort som har allt vad ditt hjärta kan önska. Ett riktigt bra läge, italiensk mat när den är som bäst - presenterad till perfektion, och rum med härliga terrasser och trevliga omgivningar. Personalen på hotellet var alltid vänlig och professionell och det saknades aldrig något. Ett riktigt bra exempel på en härlig semester, nära de bästa stränderna, landskapet, småstäderna och en härlig utsikt från de omkringliggande bergen.
9,6

Härligt hotell i Sardiniens smörhåla

Med ett läge ute vid vattnet och med utsikt till Maddalena-öarna kunde läget inte vara bättre på Costa Smeralda. Mycket uppmärksam och hjälpsam personal och härlig mat.
10,0

Behagligt ställe med skön atmosfär

Man känner sig omedelbart bekväm när man kommer till Cala di Falco. Vackert hotell med trevlig trädgård, och en restaurang med god mat och fantastisk utsikt. Imponerande att det fanns nya rätter på buffén varje dag, vi gick alla upp ett par kilo !! Personalen var alltid vänliga och hjälpsamma. Trevligt att gå på morgon eller kvällspromenad i Cannigione, trevlig miljö runt hamnen!

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,9 av 10
Baserat på 3 recensioner