Hotellrecensioner av Su Lithu

Läs personliga recensioner av Su Lithu som ligger på Sardinien. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Su Lithu. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,0

Vacker utsikt och vänlig personal

Utmärkt hotell och mat. Intressanta omgivningar med fina möjligheter för vandring och bilturer.
7,3

Rofyllt och fantastisk utsikt

Res hit om du vill njuta av lugn och ro och en vänlig personal. Utsikten är helt fenomenal från deras restaurang. Och eftersom vi hade valt ett rum med balkong och utsikt var den även helt fantastisk därifrån. Det är underbart att hotellet är så litet (17 eller 18 rum), så det hela verkar mycket familjärt. Själva stilen och rummens inredning lämnade dock en del övrigt att önska. Allt verkar mycket gammalt och slitet. Och badrummet (särskilt baddelen) var mycket liten. Vi bodde där i 3 nätter. Det passade mycket bra eftersom staden och det lokala utbudet inte var särskilt stort.
9,8

En pärla

Su Lithu- en pärla i sluttningen av en genuin by på Sardinien. Här kan du ta del av vardagslivet i byn och samtidigt dra dig tillbaka till lugnet på hotellet. Här behandlas du av all personal med största omsorg i en miljö som är välskött och fylld med olika konstnärliga utsmyckningar. Utsikten över dalen är fantastisk!
8,3

Trevligt hotell

Man känner sig mycket välkommen och väntad när man ankommer till hotellet. Det är ett trevligt hotell med fin servicenivå och mat, samt en fin placering för turer inne på ön. Vi hade en fantastisk utsikt från vårt rum/balkong och njöt av lugnet.
10,0

Härlig bröllopsresa till Sardinien och Hotel Su Lithu

Vi njöt av vår vistelse på Hotel Su Lithu i fulla drag. Vi hade ett härligt rum med utsikt över den lilla bergsorten Bitti. Hotellets personal var otroligt hjälpsamma och söta, som på Sardinien generellt. Restaurangen på hotellet lagade god mat, som kunde intas på restaurangens balkong med samma vackra utsikt som från rummet. På vår sista kväll på hotellet serverades vi spumante och frukt på vårt rum med anledning av att det var vår bröllopsresa. Helt perfekt.
Rekommendation till kommande gäster
Vi hade lite problem med att hitta fram till hotellet med hjälp av GPS:en. Så en liten vägledning: Kör söderut på SS131 till avfarten mot Bitti, väg SP73. Följ denna väg tills den slutar i et T-korsning vid SS389 och sväng till höger. Följ SS389 tills ni ankommer till Hotell Su Lithu på höger hand. Ger er själva upplevelsen att äta på en av alla de agriturismo som finns på Sardinien. Det är i reger trevliga, lantliga omgivningar med god mat.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,7 av 10
Baserat på 5 recensioner