Långtidssemester på Sardinien

Drömmer du om en lång och avkopplande semester med sol och fantastiska stränder vid ett turkosblått hav? Då bör din nästa långtidssemester gå till Medelhavets näst största ö Sardinien. Här finns alla förutsättningar för en perfekt badsemester och lägg därtill den italienska öns alla mångsidiga sevärdheter.


Det kan vara svårt att slita sig från Sardiniens vackra badstränder men du bör ändå ta tillfället i akt och göra en tur bort från kusten och besöka de små bergsbyarna i öns inre delar. Där kan du uppleva en speciell atmosfär och lokal prägel som här på Sardinien i motsats till på många andra medelhavsöar fortfarande är genuin och ofördärvad.


En långtidssemester är lika med möjligheten att få komma ditt resmål riktigt "in under huden" och på Sardinien kommer du snabbt inse att de kulinariska upplevelserna är en av öns största attraktioner. Prova dig fram och smaka på de många lokala och spännande specialiteterna som till exempel hemlagade korvar och ostar och självklart även de goda vinerna.


En långtidssemester på Sardinien ger inte bara en möjlighet till att helt gå ner i varv och kanske få ett behövligt avbrott från den svenska vintern. När du bor 3 veckor eller längre på ett hotell eller en semesterbostad på Sardinien finns det även goda möjligheter till att få rabatter. Dessa rabatter går naturligtvis oavkortat till dig som kund när du bokar din resa hos Hideaways.

Läs mer om våra resor till Sardinien med idylliska, handplockade hotell och semesterbostäder

>> Läs mer om långtidsresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter