Lyxsemester på Sardinien 

Hos Hideaways kan du boka din egen, helt flexibla lyxresa till Sardinien, där inbjudande kuststräckor med rena, vackra stränder gör ön idealisk som resmål för en lyxsemester.

På Sardiniens strandpromenaderna ligger exklusiva fiskrestauranger, och vid marinan i Porto Cervo ligger de stora lyxyachterna sida vid sida och guppar i dyningen från Medelhavet. Romazzinobukten vid Porto Cervo är faktiskt det dyraste stället i hela Europa, vad gäller husens kvadratmeterpriser, och det ligger många lyxhotell på hela Smaragdkusten. I dessa omgivningar hittar du komfort, lyx och överdådighet, på en helt exceptionell nivå. Hos Hideaways har vi därför valt ut en rad lyxhotell, där du hittar en bra balans mellan pris och kvalitet. Du behöver inte spendera hela semesterbudgeten på hotellet, men du får en härlig semester i vackra omgivningar.

Sardinien är Medelhavets näst största ö - efter Sicilien - och rymmer ca. 1,7 miljoner invånare. Sarderna, som de kallas, bor i städer med namn som Cagliari, Olbia och Sassari, och går med sand mellan tårna på några av Europas vackraste stränder. Men även de centrala delarna av Sardinien är otroligt vackra, med sina berg som är nästan 2 000 meter höga och spännande vägsträckor och järnvägar som ringlar fram genom dalar och tunnlar.

Noga utvalda lyxhotell på Sardinien

På en lyxresa till Sardinien får du all den lyx som alltid hittas på exklusiva semesterdestinationer. Här finns massor av golfbanor, landningsbanor för det privata flyget, kurbad, wellnesscenter, topp-restauranger, privata stränder och uthyrning av super-sportbilar och mycket annat roligt för överklassen och för dig som vill testa på en semester där man inte sparar in på något. Lyxsemestern på Sardinien är helt enkelt lyx i absolut världsklass.

Hideaways handplockade noga utvalda lyxhotell på Sardinien ligger huvudsakligast på de norra och de östra delarna av ön, och hit flyger du lämpligen till flygplatsen i Olbia. Har man lust till lite mer upplevelser och äventyr kan man kombinera resan med några dagar i Rom, och därifrån ta färjan från hamnstaden Civitavecchia till Olbia.

Använd sökmotorn för att hitta en resa som passar dina valda datum. Vi bokar din flygbiljett med reguljärflyg för att få bästa flexibilitet, och du kan resa från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn, med resegaranti.

>> Läs även om lyxresor till Sicilien
>> Läs mer om paketresor till Sardinien

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter