Paketresor till Sardinien

Mystiska Sardinien är ett vidunderligt, och lite översett resmål, som ligger i den västra delen av Medelhavet - cirka 250 km sydväst om Rom, och 300 km nordväst om Sicilien. Däremellan hittar du det Tyrrenska havet, som du kan korsa med en färja från hamnstaden Civitavecchia. Framme i Olbia öppnar en ny värld upp sig: här råder en avslappna ö-stämning, och generellt har du gott om plats i landskapet. Men öven om Sardinien har ett läge en bit bortom den stora alfavägen, är det ett område med mycket hög hastighet vad gäller både teknologi och männsklig utveckling, då den lokala och italienska regeringen har varit duktiga på att stötta lokala verksamheter.

Sardinien är också känd för att har några av världens (eller i alla fall Europas) bästa stränder, och vi är klart beredda att hålla med. Dessutom får du ett fantastiskt klimat, och kan smaka på ett kök som domineras av färska, lokala råvaror. Tycker du om berg och backar, så ger Sardinien något att tänka på - för vill du uppleva dem i norr, söder eller i öst? Det finns gott om berg att välja emellan, men mest dramatiska är den sydöstra delen mellan Cagliari och Arbatax, där vägarna snirklar sig för att komma fram.

Även om du kan ta båten till Sardinien, är det vanligast att flyga till en av flygplatserna i antingen Olbia i norr eller Cagliari i söder. Här kan du hyra en bil och inta öns vidsträckta geografi i eget tempo. Våra paketresor till Sardinien inkluderar allt: flygresan fram och tillbaka, övernattningar och även bilhyra om du så vill. Vi har noga valt ut en hel rad av attraktiva lyxhotell på Sardinien, så du är garanterad en fin upplevelse på din semesterdestination - oavsett vilken paketresa du väljer.

Hur bokar jag en billig paketresa? 

Vår mission är att göra din resa så enkel att boka som möjligt, och därför har vi byggt en sökmotor, som samlar allt det bästa på en plats: flexibla och billiga flygbiljetter, utvalda hotell och semesterbostäder, och hyrbilar från erkända biluthyrningsbolag. Vi har ett stort urval av olika paketresor till Sardinien, så det finns något för alla smaker. Gemensamt för samtliga resor är ett kompromisslöst fokus på kvalitet, och så lägger vi även stor vikt vid att våra semesterställen ska ligga i vackra omgivningar.

Din resa kan starta antingen i Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, och du kan sätta ihop en resa med en längd som passar dig - eller som passar de billigaste flygbiljetterna. Här finns inga krav på att du måste resa 7 eller 14 dagar - det är helt upp till dig. Skriv in dina valda datum i sökmotorn på toppen av sidan, och hitta en billig paketresa till Sardinien.

Våra paketresor till Sardinien ger dig ett brett urval av möjligheter och samtidigt får du glädje av det förarbete vi har gjort med att hitta de bästa ställena på Sardinien. Paketresor till Sardinien är det perfekta valet om du gärna vill ha allt ordnat på förhand för att helt kunna använda tiden under semestern till avkoppling och till att uppleva saker.

>> Hitta din paketresa med flyg och boende till Sardinien här
>> Läs också om paketresor till Sicilien här

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter