Hotellrecensioner av Relax Thalasso & SPA Torreruja

Läs personliga recensioner av Relax Thalasso & SPA Torreruja som ligger på Sardinien. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Relax Thalasso & SPA Torreruja. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

10,0

Bedömning av Relax Thalasso & SPA Torreruja

8,8

10,0

Härligt ställe

Härlig toch lugnt ställe som ligger vid en liten hamnstad. Vänlig och kvalificerad service, god och varierande buffé. Det var fina möjligheter för både att spirnga och att snorkla i området, om man vill supplera motionen vid poolen eller i träningsrummet :-)
8,5

9,7

9,7

Vidunderlig semester

Läckert gästfritt hotell med vacker pool och utsikt, samt lätt att komma till strand. Mycket varierad mat. En timmes bilfärd från öarna på norra Sardinien, som var närmast ett karibiskt paradis.
8,8

Fantastisk placering

En trevlig resort med fantastisk placering ut till den vackra och inte inte överbefolkade nordvästkusten. Att hoppa i vattnet från de röda klipporna och sitta på dem och njuta av solnedgången är hela resan värd.
7,3

Semesterrecension

Vi hade en härlig semester på Sardinien. Hotellet var härligt med en vacker utsikt till havet och naturen från restaurang och pool. Härliga gröna omgivningar och blommor. Det var dock lite svårt att hitta hotellet på grund av dålig skyltning. Vi hade ett rum precis ovanför restaurangen och det var en del störningar från en kompressor som dock dämpades när dörrar och fönster stängdes. Badrumsgolvet var mycket halt, och det var lätt att vrida den varma kranen lite för mycket så att det blev otroligt hett. Annars ett utmärkt rum och fin service överallt. Härlig bar med underhållning. Mycket fin och god frukost och kvällsbuffé. Härlig pool med havsvatten och härligt med servering av dryck eller frukt.
Svar från Hideaways
Hej Helle och Søren. Tack så mycket för er recension, och det gläder mig att höra att ni har haft en bra semester på Relax Thalasso & SPA Torreruja. Jag hade dock önskat att ni kontaktat oss om läget inte var som förväntat, då hotellet säkert hade varit behjälpligt med att hitta ett annat rum till er. Men under alla omständigheter kan jag läsa att ni har haft en bra upplevelse och det är det viktigaste! :) Igen, tack för er recension. Många hälsningar Marie.
9,3

Superhärlig vecka i Isola Rossa

Härligt, lite avsides ställe, men därför inte heller för turistigt. Bra service på hotellet och härligt varierande frukost- och middagsbufféer.
8,0

Härligt hotell

Vi ankom först söndagkväll kl 23.15 och vi hade anmält sen ankomst till hotellet. Vi fick ett mycket hjärtligt välkomnande, och det stod en läcker anrättning till oss i restaurangen med kallt vitt vin och vatten. Det var precis vad vi längtade efter. Bilen parkerades, vårt bagage lyftes in på rummet och efter maten följdes vi till rummet. Ett läckert hotell med halvpension. Buffén var superinbjudande och maten var läcker. Hotellet är riktigt härligt och servicen är bra! Utöver den stora restaurangen har de en mindre som är mer exklusiv och kostar 10 Euro när man har halvpension. Alla får inte plats, så man ska boka hemifrån.
10,0

FANTASTISKT

Lugnt - ett riktigt gömställe. Perfekt för kärlekspar. Bra service, perfekt läge och god mat.
10,0

8,7

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,1 av 10
Baserat på 13 recensioner