Semesterboenden i Italien

När du väljer semesterboenden i Italien är det fler saker du ska överväga. Först och främst ska du tänka på vilken typ av semester du vill ha. Ska det vara en familjesemester i Italien med plats för upplevelser för barnen? Ska det vara en romantisk resa för två med vin och gastronomi? Eller ska det vara en aktiv semester med bergsvandringar eller kanske golf? När du kommit underfund med vilken typ av semester du önskar ska du bestämma dig för ett område eller en region i Italien. Hos Hideaways finns ett stort urval av semesterboenden i Italien till resmål som Toscana, Umbrien, Amalfikusten, Sardinien och Sicilien. Du kan själv välja att bara boka vistelse eller en paketresa som förutom semesterboendet innehåller flygresa och hyrbil.

I nedan översikt kan du se förslag på semesterboenden eller läsa mer om alla resor till Italien hos Hideaways.

Semesterboenden på Sicilien

Jag blir aldrig trött på att semestra på Sicilien och har du aldrig besökt ön måste du lova mig att du överväger att göra det! Sicilien har allt det som hör semestern till; vacker natur, behagligt klimat, vackra stränder, spännande historia och framförallt utsökt kök. Se det stora urval av resor och semesterboenden på Sicilien hos Hideaways och kika också på de populära bilrundresorna i vilka du bor på olika semesterboenden under resans gång.

Läs mer om semesterboenden på Sicilien

Semesterboenden i Toscana

Det finns knappast någon annan plats i Italien där du hittar ett så stort och bra utbud av billiga semesterboenden som i Toscana. Vi på Hideaways har rest kors och tvärs i Toscana för att hitta de bästa semesterboendena. I programmet hittar du semesterboenden för alla smaker och plånböcker. Klicka på nedanstående länk för att se priser och beskrivningar av alla semesterboenden i Toscana.

Läs mer om semesterboenden i Toscana

Semesterboenden i Umbrien

Det finns bara ett problem med semesterboenden i Umbrien: Det är svårt att välja vilka som inte ska vara med i programmet. På ingen annan plats i Italien får du så mycket för pengarna när vi jämför boendepriser och kvalitet. Överväg att kombinera din resa till Umbrien med Toscana - tex. på en av de populära bilrundresorna. Klick på nedanstående länk och läs mer om semesterboenden i Umbrien. 

Läs mer om semesterboenden i Umbrien

Semesterboenden på Sardinien

Läs mer om semesterboenden på Sardinien

Semesterboenden på Amalfikusten

Läs mer om semesterboenden på Amalfikusten

Semesterboenden i Sorrento

Läs mer om semesterboenden i Sorrento

Skräddarsytt semestererbjudande

Hittar du inte det semesterboendet eller resmål du söker skräddarsyr vi väldigt gärna ett semesterförslag åt dig. Genom våra samarbetspartners i Italien har vi möjlighet att hitta fler semesterboenden och resmål förutom de du hittar online på Hideaways. Det kan tex. vara semesterboenden på resmål i Campania, i Dolomiterna eller kanske vid Comosjön. Du kan också läsa om andra typer av inkvartering i Italien tex. agruturismo, eller kika på nedanstående länk och erhålla ett gratis skräddarsytt förslag på en semester till Italien.

När många reser tillsammans

Om ni är en stor familj med flera generationer eller fler par som reser tillsammans kan det vara en god idé att hyra en större semesterbostad där alla får plats. Ett alternativ kan vara att boka fler semesterbostäder dörr i dörr. Många villor har tre eller fler sovrum så det finns plats även för privatliv. Om ni planerar att tillbringa mycket tid i bostaden kan det också vara praktiskt att ha en pool eller lekplats nära tillhands. Hittar du inte det semesterboende som passar era behov och önskemål skräddarsyr vi gärna ett kostnadsfritt förslag. Klicka på nedanstående länk och erhåll ett förslag på er resa till Italien.

Erhåll ett kostnadsfritt förslag på en skräddarsydd resa

Semesterboenden i andra länder

Klicka på länken och få snabbt och lätt överblick över alla semesterboenden i Hideaways program.

Läs mer om alla Hideaways semesterboenden

Sol och historia i Campania

En timmes bilresa (söder om Rom) ligger Campania. Här är vädret som regel skönt sommartid med varma dagar och ljumma kvällar. Miljonstaden Napoli är kanske mest känd för sin pizza men i och omkring Napoli finns många andra intressanta saker att se. Medans man i Napoli kan uppleva Piazza Girolamini, Villa Communale och Teatro San Carlo samt en rad intressanta muséer kan man i den övriga delen av Campania uppleva den slumrande vulkanen Vesuv, den vackra kusten omkring Amalfi, besöka Pompeji och Herculaneum som år 79 begravdes under ett lager av brinnande aska.

En fläkt av frisk luft i Dolomiterna

Ska semesterbostaden ligga vackert med mycket frisk luft finns det goda skäl att välja ett semesterboende i Dolomiterna. Dolomiterna är ett bergsområde i norra Italien och är speciellt populär bland vandrare på grund av de fina, välhållna vandringslederna. Dolomiterna ligger på behagligt köravstånd till många spännande turistmål i norra Italien. Till Venedig är det till exempel bara en halvtimmes bilresa.

Utforska Comosjön

Den vackra och ca. 50 km långa Comosjön ligger i norra Italien nära Milano. Speciellt i Menaggio finns många semesterboenden. Byn är bra utgångspunkt för utflykter till sevärdheter på ön med bil, buss eller båt. Den historiska byn Ballagio ligger vid sjöns södra ände och även här finns många semesterboenden samt en turistinformation. 

Se alla hotell i Italien

 

 

>> Läs mer om semesterbostäder

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter