Lyxsemester på Sicilien

Hos Hideawas hittar du en rad lyxresor till Medelhavets största ö, Sicilien. Runt omkring på Sicilien - speciellt vid öns många vackra bukter - finns åtskilliga lyx- och spahotell. Så om du du vill skämma bort kropp och själ, finns det gott om möjligheter till detta på Sicilien, som också bjuder på en värld av vackra stränder, aktiva vulkaner och dramatiska landskap.

Inte minst i området runt Taormina finns flera spa- och wellnesscenter. Och inte nog med att området erbjuder en massa lyx, bjuder Taormina också på kulturella och historiska upplevelser med gamla slott och ruiner samt en teater med anor från öns grekiska period. En lyxsemester på Sicilien är mer än lyx för kroppen - det är också lyx för själen.

De påkostade lyxhotellen bildar en perfekt inramning av en oförglömlig lyxsemester på Sicilien. Här kan du få massage utomhus i skymningen medan solen går ner i bakgrunden. En lyxsemester på Sicilien är långt ifrån den grå vardagen hemma i Sverige. Det finns nåt äventyrligt, närmast magiskt, över Sicilien och dess detaljer, som du kan upptäcka själv eller på guidade turer.

Res från flygplatserna i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, direkt eller med en mellanlandning, till en av de stora flygplatserna på Sicilien. Därefter kan du i en hyrbil ta dig fram till ditt hotell, och starta dagarna med livsnjutning i vackra omgivningar. Trevlig resa!

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell