”Fantastiskt" står det i mina anteckningar under rubriken, "här är den, utsikten." Det är också en mycket rättvis beskrivning av den panoramautsikt som man har mot kusten vid Bonagia och Trapani. Hotellet ligger en bra bit ovanför vattnet vid Valderice, vilket i sin tur inte ligger långt från den historiska staden Erice. Har du lusten och orken till lite längre utflykter, så är både Trapani, Marsala och Palermo inte heller långt från hotellet - möjligheterna är många.

Mikkel Krohne-Sørensen
Besökt av
Mikkel Krohne-Sørensen

Parco degli Aromi har 14 sviter, 13 dubbelrum och 5 enkelrum, som är fördelade på 3 byggnader. Allt är inrett i en mycket modern stil, alla rum har terrasser med utsikt över havet och från poolområdet har du också en magnifik panoramautsikt över det omgivande landskapet och särskilt det azurblå Medelhavet. Det finns pool för både vuxna och barn. På sommaren är poolbaren naturligtvis öppen och serverar förfriskningar, så du inte fullständigt smälter bort i värmen.

Frukost, lunch och middag serveras i hotellets restaurang och när vädret tillåter dukas det upp på restaurangens underbara terrass som givetvis, precis som allting annat här, bjuder på en vacker utsikt över berget Cefano och havet. Menyn är siciliansk och det gäller både maten och vinet.

Är kroppen lite öm efter en lång dag av sightseeing har hotellet också ett litet hälsocenter där du kan få massage, gå i turkiskt bad eller bastu, få ansiktsbehandlingar och mycket mer.

Letar du efter en tillflyktsort där du kan gå upp varje morgon och mötas av den mest fantastiska utsikten och njuta av ren siciliansk gästfrihet, så är detta absolut ett utmärkt val för en avkopplande semester på Sicilien.

Bra att veta om Parco degli Aromi

Parco degli Aromi ligger på toppen av en klippa, tätt på havet. Du skall dock vara uppmärksam på att en promenad till stranden inte är en småsak. Berg har en förmåga av att slutta och promenaden dit kanske låter sig göras, men tillbakavägen är det bara bergsgetter som förmår att klara. Om något skall framhävas extra mycket, så är det personalens hjälpsamhet och gästfrihet. De skämmer verkligen bort hotellets gäster.

Därför kommer vi gärna tillbaka

Om du som jag, drömmer om att vakna upp tidigt, öppna balkong- eller terrassdörren och bara tappa andan av utsikten, då har du hittat ditt ställe. Det är bara att ge upp och boka in din vistelse på Parco degli Aromi. Du kommer inte ångra dig!

Läs mer om Parco degli Aromi

Officiell kategori

Hideaways kategori

8,2 Våra gästers
omdöme
214 omdömen

Faciliteter

 • Pool (eventuellt säsongsöppen)
 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
Se alla

Karta och avstånd

 • Närmsta restaurang utöver hotellet, Valderice – 1,5 km
 • Närmsta by, Valderice – 1,5 km
 • Trevliga, trevliga Erice (bergsby) – 7 km
 • Restauranger, stadsliv och shopping i Marsala – 46 km
 • Ta färjan från Trapani till bl.a. ön Favignana med kristallklart vatten – 10 km
 • Siciliens “Copacabana” vid San Vito Lo Capo – 31 km
 • Palermo flygplats – 110 km
 • Catania flygplats – 318 km

Rumstyper

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Faciliteter

Här kan du se några av de faciliteter (kan vara mot tillägg på plats) som erbjuds på Parco degli Aromi:

 • Pool (eventuellt säsongsöppen)
 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering / Garage (ev. mot avgift)
 • Reception
 • Hiss
 • Spa / Wellness center
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Maltempo Linciasella
91019 Valderice (Trapani)

Koordinater

Latitude: 38.0432
Longitude: 12.6071

Parco degli Aromi är inte tillgänglig i dagsläget

Parco degli Aromi är inte en del av programmet hos Hideaways i dagsläget.

Så kan du resa

Hos Hideaways vill vi ge dig största möjliga flexibilitet och frihet. Hos oss kan du därför beställa bekväma och trygga paketresor med valfri avresedag samt reslängd. Alla våra resor inkluderar flyg och hotell. Utöver detta kan du i steg två (efter att du sökt en resa), tilläggsboka, eventuell hyrbil eller transfer (transport mellan flygplats och hotell T o R).

Omdömen på TripAdvisor

Läs hotellrecensioner på Tripadviser från andra gäster, som har besökt hotellet. Här hittar du även tips på upplevelser i området.